БИБЛИОТЕКА НОРМАТИВНЫХ ДОКУМЕНТОВ

ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей

Библиография

 

[1]

ISO 3534-2:2006 Statistics - Vocabulary and symbols - Part 2: Applied statistics

[2]

ISO 3972 Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste

[3]

ISO 4120 Sensory analysis - Methodology - Triangle test

[4]

ISO 4121 Sensory analysis - Methodology - Evaluation of food products by methods using scales

[5]

ISO 5496 Sensory analysis - Methodology - Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

[6]

ISO 5725 (все части) Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results

[7]

ISO 8587 Sensory analysis - Methodology - Ranking

[8]

ISO 13299 Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile

[9]

ISO 22935-1 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors

[10]

Lea P., Naes T., ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей M. Analysis of variance for sensory data. Chichester: Wiley, 1997, 102 p.

[11]

Ishihara S. Tests for colour blindness. ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей: Kanehara, 1994. 38 plates

[12]

Busch-Stockfisch M.ed. Praxishandbuch Sensorik in der Produktentwicklung und ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей. Hamburg: Behr, 2003 - 2010. [Practical handbook: sensory analysis in product development and quality assurance]

[13]

ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей K., ГОСТ ISO 8586-2015. Межгосударственный стандарт. Органолептический анализ. Общие руководящие указания по отбору, обучению и контролю за работой отобранных испытателей и экспертов-испытателей G.U., Busch-Stockfisch M. Water quality and taste sensitivity for basic tastes and metallic sensation. Food Qual. Prefer. 2010, 21 pp. 243 - 249

 

 

 

 

TOC