БИБЛИОТЕКА НОРМАТИВНЫХ ДОКУМЕНТОВ

ГОСТ 32689.1-2014. Межгосударственный стандарт. Продукция пищевая растительного происхождения. Мультиметоды для газохроматографического определения остатков пестицидов. Часть 1. Общие положения

Библиография

 

[1]

Becker, G.: Organohalogen, organophosphorus and triazine compounds. In DFG Manual of Pesticide Residue Analysis, VCH Weinheim, Method S 8, in Vol. 1 (1987), pp. 283, and Vol. 2 (1992), pp. 313

[2]

Luke, Milton A.; Froberg, Jerry E.; und Masumoto, Herbert T. Extraction and cleanup of organochlorine, organophosphate, organonitrogen and hydrocarbon pesticides in produce for determination by gas-liquid chromatography. J. Assoc. Off. Anal. Chem. 58, 1020 - 1026, 1975

[3]

Luke, Milton A.; Froberg, Jerry E.; Doose, Gregory M.; und Masumoto, Herbert T. Improved multiresidue gas chromatographic determination of organophosphorus, organonitrogen and organohalogen pesticides in produce, using flame photometric and electrolytic conductivity detectors. J. Assoc. Off. Anal. Chem. 64, 1187 - 1195 (1981)

[4]

Pesticide Analytical Manual - Vol. I, Multiresidue methods, Section 302, 3rd Edition, 1994

[5]

Specht, W.: Organochlorine, organophosphorus, nitrogen-containing and other pesticides in DFG Manual of Pesticide Residue Analysis, VCH Weinheim Method S 19 in Vol. 1 (1987), pp. 383, and Vol. 2 (1992), pp. 317

[6]

Specht, W., Pelz, S., und Gilsbach, W.: Gas-chromatographic determination of pesticide residues after clean-up by gel-permeation chromatography and mini-silica gel-column chromatography. Replacement of dichloromethane by ethyl acetate/cyclohexane in liquid-liquid partition and simplified conditions for extraction and liquid-liquid partition, Fresenius J. Anal. Chem. 353, 183 - 190 (1995)

[7]

Analytical Methods for Residues of Pesticides in Foodstuffs, Sixth Edition, The Hague (1996)

[8]

DG-SANCO: Method Validation and Quality Control Procedures for Pesticide Residues Analysis in Food and Feed, Document N SANCO/2007/3131, 31/October/2007

[9]

Recommended Methods of Analysis, Codex Alimentarius Commission. In: Codex Alimentarius Volume Two Pesticide residues in food - Rome; Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) World Health Organization (WHO) 1993 Part 4.3, pp. 417 - 455, as amended by Supplement 1 to Volume 2, 1993, pp. 171 - 172

[10]

Монреальский протокол по веществам, разрушающим озоновый слой (The Montreal Protocol on Substances That Deplete the Ozone Layer) http://www.un.org/ru/documents/

[11]

Burke, Jerry A.; Mills, Paul A.; und Bostwick, David C: Experiments with evaporation of solutions of chlorinated pesticides. J. Assoc. Off. Anal. Chem. 49, 999 - 1003 (1966)

[12]

Arbeitsgruppe "Pestizide": 5. Empfehlung: Kriterien zur Vorbereitung und Reduzierung von Proben pflanzlicher Lebensmittel ГОСТ 32689.1-2014. Межгосударственный стандарт. Продукция пищевая растительного происхождения. Мультиметоды для газохроматографического определения остатков пестицидов. Часть 1. Общие положения die ГОСТ 32689.1-2014. Межгосударственный стандарт. Продукция пищевая растительного происхождения. Мультиметоды для газохроматографического определения остатков пестицидов. Часть 1. Общие положения von Pflanzenschutz- und ГОСТ 32689.1-2014. Межгосударственный стандарт. Продукция пищевая растительного происхождения. Мультиметоды для газохроматографического определения остатков пестицидов. Часть 1. Общие положения, Lebensmittelchemie 49, 40 - 42 (1995)

 

 

TOC